torstaina, tammikuuta 12

Keskus, hyvää päivää, kuinka voin auttaa?

tuut..tuut..nax
- Meillä Tehdään Lehtiä -talon keskus
- Hei, minun pitäisi tavoittaa NoNews-lehdestä toimittaja, joka kirjoittaa jiipajaapasta.
- Jaa.
tuut..tuut..tuut..
- (mitä helvettiä! Jaa. ???. Olisi taas valtavan kiva tietää, mihin olit yhdistämässä. Että osaa vähän varautua siihen, kuka siellä vastaa)
tuut..tuut..tuut..nax
- m. tää tuli takas. hetkivielä.
- Juu, kiitos, anteeksi, voitteko sanoa, mihin yhdistitte?
- No sinne NoNews-toimitukseen. EN MINÄ VOI TIETÄÄ SIELTÄ KAIKKIA TOIMITTAJIA.
tuut..tuut..tuut..nax
- NoNews-toimituksessa.
- Hei, minun pitäisi tavoittaa...

Jumalauta, kun olis edes joskus puhelinkeskuksissa ihmisiä, joilla olis tavat hallussa. Ei kai tässä kukaan oleta, että keskus tietää jokaisen toimittajan pikkupienet osa-alueet, mutta kyllä nyt kai voi sanoa ystävällisesti, että en osaa sanoa, yhdistän toimitukseen, siellä tietävät paremmin. Ja onhan niitä muitakin kohteliaisuusfraaseja, joita olis kiva väliin kuulla. Pikkasen riipii soitella lähes päivittäin paikkoihin, joiden keskus ilmoittaa jo apaut ekassa lauseessa, että **ttuako mua häiriit.

Ja voi vaihtaa työpaikkaa, jos puhelimeen vastaaminen vituttaa. Pikkuvinkkinä.

Comments:
Eilen soitin asiasta x henkilölle, jonka nimi ja puh.nro oli liimattu postitilla laskuun, josta oli kyse. Tämän jälkeen kys. hlö sanoi ETTEI KUULU HÄNELLE ja että yhdistää laskutukseen, josta sanottiin ETTEI KUULU HEILLE ja yhdistää perintään, josta vastasi tämä ensimmäinen henkilö. Jep. Siinä vaiheessa mulla löi lieskat korvista ja snadisti korotetulla äänellä sanoin, ETTÄ JOS EI RAHA KELPAA NI **TTU EI SITTEN. (Tai jotain sinnepäin...)
 
Juu, äärettömän herkullinen tilanne, kun menee hlöykkösen, kakkosen ja kolmosen kautta takas hlöykköselle, joka ei parhaassa tapauksessa vieläkään myönnä tietävänsä asiasta mitään.

Munaajat.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?