torstaina, tammikuuta 26

Kommentteja sisällöstä

"Moi, tässä tämä Tärkeälle Poliitikkomiehelle menevä muistio - lukaiskaa läpi ja kertokaa, jos tulee vielä joku kuningasidea sisällön suhteen? Ja Talousihminen, tarkistatko nuo puuttuvat prosentit, kiitos! t. Hanna"

Send. *klik*

Hetken päästä kuuluu tulostimen hurina. (Miten muuten voi olla muka mahdotonta lukea mitään tekstiä näytöltä? Meillä muutamat tulostavat esimerkiksi jokaikisen sähköpostinsa.)
Tutkimuspäällikkö saapuu paperin kanssa ovelle:

- No sellasta että et sitten oo käyttänyt tässä lihavointeja esimerkiksi ydinasioiden korostamiseen?

Vittu. Pyysin kommentteja sisällön suhteen! Olis vissiin pitäny lihavoida. Ja sitåpaitti miten niin "esimerkiksi ydinasioiden"?? Ihan tosi? Että ei sitten boldata vaikkapa joka kolmatta sivulausetta?

Joskus kiristää, vaikka oliskin ottanut kaiken irtaimiston pois takapuolestaan. Kun se on saatana aina sama juttu! Ei, en taaskaan pyytänyt teiltä ehdotuksia tekstin tyyliseikoista, rivivälistä, fontista tahi lihavoinneista, vaan pyysin vain katsomaan a. onko sisällössä asiavirheitä ja b. onko joku tärkeä pointti jäänyt pois. Ja ei, Hämeen Sanomien mielipidepalstalla vuonna 1975 käyty keskustelu ei ole sellainen.

Stana että minä rakastan yhdessä tekemistä.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?