tiistaina, maaliskuuta 7

Solmu aivossa

Missä kohti tulee ihmisen aivoon solmu, kun se alkaa kuvitella, että muu eliökunta on olemassa vain HÄNEN tarpeilleen. Tarpeiden täyttämistä ei pyydetä, vaan vaaditaan. Tai asiasta ilmoitetaan, oletuksena että muu maailma pomppaa saman tien.

Ja missä kohden tulee kokonaisen yrityksen aivoon solmu, kun jokainen yrityksen työntekijä kuvittelee samaa. Ja vieläpä monen yrityksen. On jumalauta herkkua olla langan toisessa päässä, kun lankoja on tommoset 20 ja jokaisen päässä on oman pienen elämänsä jumala, joka nykäisee narusta kun tykkää. Esim. perjantai-iltana klo 19.02. Ja millä tavalla tykkää. Esim. sähköpostilla jossa lukee vain "Hoida tää! (Jos et ole vielä tajunnu hoitaa.)"

Äiti sanoi mulle, että pitää tervehtiä. Ja pyytää kauniisti. Ja kohdella ihmisiä hyvin. Mutta äiti on ennenkin ollut väärässä.

Jos mullakin olis aivossa solmu, vastaisin näin:

Moi,
sori kaveri, mutta en tiiä mikä saa sut kuvittelemaan, että sä voit puhua mulle tolla tavalla vain, koska sä olet asiakas. En ole tajunnut hoitaa, koska en ole saanut toimeksiantoa. Katsos me alihankkijatyyppiset ratkaisut ei voida noin vaan iteksemme mennä tekeen mitään. Tarttee pyytää eka. Kun siellä päässä se lasku maksetaan. Ja toisekseen, kannattaa avata ajatuksiaan, en edes tiedä kunnolla mitä en ole tajunnut hoitaa. En ole yksi teidän firmanne ihmisistä, enkä ollut palaverissanne mukana eilen. Eikä mulla ole edes tarpeeksi kusta päässä ollakseni teille pätevä.

Että haista sinä. Ja palaa kun olet oppinut käyttäytymään. Ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Kuka tahansa osaa olla kuspää, todellisen äijän tunnistaa siitä, että se on ystävällinen vaikka vituttaa, kun vaimo ei anna.

Palataan asiaan!
Yst. terv. Marsu

Comments:
Mua syö, kun teitä ei.
 
Jos ei ole kohta kolmeen kuukauteen syöny, ni ei sit kai syökään. Lopetan seuraamisen tähän. Over and out. Olen pettynyt.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?